Isotta Fraschini 1926

 

Colectie Esteyka Espewe 2

–––––––––––––––––––––––––

Societatea Isotta Fraschini din Milano, fondata la 1900, producea automobile de lux in anii 1920-30, dar Marea Depresiune Economica din anii ’30 si al doilea Razboi Mondial au pus capat frumoasei ei aventuri. Modelele Sala Phaeton, Castagna si LeBaron au ramas in istoria auto de elita. Masina phaeton  Isotta Fraschini din 1926 este replicata la scara printr-un model din plastic produs de Estetyka Spoldzielnia Pracy Warszawa din Polonia, in jurul anului 1980. Am pastrat cutia originala cu inscriptia „Oldtimer Isotta Fraschini 1926, HSL – Nr. 5485100, EVP – 2,70, Made in Poland”. Realizarea foarte reusita, cu respect pentru detalii. Atentie la faruri si la bara de protectie fata, foarte sensibile…, stiu asta din proprie experienta. HOBBY Stare Samochody Antyki – Polonia sunt modele aflate in comert la inceptul anilor 80. Asadar, acest model, ca si cele anterioare, are peste 30 de ani! 🙂 „Coviltirul” este detașabil.

???????????????????????????????Estetyka Isotta Fraschini pic03Estetyka Isotta Fraschini pic04Estetyka Isotta Fraschini pic02

Anunțuri

2 comentarii la “Isotta Fraschini 1926

  1. dutu spune:

    si aici culoarea difera .. e o varianta gri sidefat .

  2. Aha, da! Prima mea era nuanța respectivă, dar a rămas fără faruri, bara de protecție față și spate… Îmi plăcea mai mult prima variantă. Roțile sunt ca la Mercedes 1928.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s