„Caravan” ’74-’75

Uite si fratele Sedanului –  Caravanul cu nr. MF 788. Asta este ceva mai uzată, în sensul că îi lipsesc trei roți originale. Rula în acea vreme un film catastrofic – Aeroport 75 ,  iar mie mi se părea că acest caravan semăna cu mașina de intervenție a Companiei TWA (Trans World Airlines, din film, acum nu mai există). Așa că, după atâtea intervenții în care s-au tot prăbușit avioane de jucărie prin grădina bunicilor, mașina asta și-a… pierdut roțile ! Io n-am vrut s-o arăt că mi-o fo’ rușânie, da’ așa o venit vorba, ca să arăt că am strâcat și io ceva la viața me!


3 comentarii la “„Caravan” ’74-’75

  1. dutu spune:

    alt comentariu , dupa cel de la jeep ( acolo lipseste un m ) . si aici a mea are toate rotile si e vernil cu alb, nu-mi dau seama dupa fotografii ce culoare are asta . eu i-am spus OLDSMOBILE F – 85 STATION WAGON 1963 . e o serie de 3 .

  2. dutu spune:

    a , toate cele 4 sunt , dupa mine , nu-mi impun parerea , OLDSMOBILE F – 85 , e un punct de plecare pentru cercetare pe net , dar altceva vroiam sa adaug , cred ca sunt copii dupa japonezii YONEZAWA .

  3. Un punct de plecare interesant… În foto 4 se vede singura roata originală…, celelate trei sunt imprumutate de la un venerabil Wartburg de plastic. Multumesc mult pentru sugestia cu Olds, încep și eu propria ancheta internautică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s